نماشویی
۲۰
فروردین

نماشویی ساختمان

نماشویی ساختمان:

امروزه نماشویی با استفاده از تکنیک های نوینی مانند راپل(کار در ارتفاع برای پیچ رولپلاک سنگ نما ) به مراتب ساده تر و اصولی تر از روش هایی مانند;استفاده از داربست ها و کلایمر می باشد.;و  مسیر نماشویی را برای سرویس دهی هرچه;بهتر و سرعت کار بیشتر هموار تر ساخته است.

استفاده از طناب مزایایی ویژه ای دارد;که شما هنگام استفاده از داربست از این گونه مزایا بهرمند نخواهید بود.;استفاده از داربست زمان انجام عملیات را طولانی تر خواهد کرد،;همچنین راه را برای دزدان ساده تر میکند;و از این نظر امنیت کمی خواهد داشت.;بنابراین قدرت عمل هنگام استفاده از طناب نسبت;به داربست بسیار بالا تر می باشد.

نکته ی مهمی که در این زمینه وجود دارد این است که امکان نصب;داربست در همه مکان ها به خصوص مکان های عمومی و پر رفت و آمد وجود ندارد.;و ساختمان هایی که در معرض تقاطع و مراکز عمومی قرار دارند، نمی توانند داربست نصب کند.;و یا در صورت نصب کار بسیار دشوار و خستگی پذیر می باشد.

نماشویی
نماشویی

معمولا ساختمان ها و برج ها را باید هر 6 ماه یک بار نماشویی کرد و اگر تصمیم داشته باشید که برای نماشویی از داربست استفاده کنید. هزینه ای که برای نماشویی باید صرف کنید بسیار بالا می رود، و در برخی موارد نیز ساختمان آسیب می بیند.

حال که در حال خواندن این مطلب هستید،احتمالا بعد ها با فعالیتی به نام پیچ رولپلاک سنگ نما مواجه خواهید شد!!!

مهم ترین دلیل برای نماشویی:

یکی از بارز ترین دلایل نماشویی آلودگی هوا می باشد. این آلودگی در شهر های صنعتی به خصوص شهر تهران بیشتر;می باشد و ساختمان هایی که در معرض آلاینده ها هستند بیشتر دچار آلودگی می شوند.

باید توجه داشته;باشید که هر چقدر نمای ساختمان صیقلی;تر باشد از میزان این آلودگی ها و دوده ها کاسته می شود.

نماشویی با توجه به نمای ساختمان:

نماشویی برای انواع ساختمان ها با هر نوع نما و سنگ به کار برده شده، در ساختمان امکان پذیر می باشد.

از دستگاه واتر جت برای ساختمان هایی با نمای سنگ های تراورتن ،سنگ گرانیت و یا سنگ مرمر استفاده می شود.

واتر جت هایی که برای شستشویی نماها به کار گرفته می شوند. در مقیاس های کوچکتری هستند. و برای جرم گیری از روی سنگ های به کار برده شده، در نمای ساختمان ها استفاده می شوند.

برای نماشویی به وسیله ی واتر جت ها آب با فشار 200 تا 300 بار به کمک نیروی محرکه موتور برق  و به کمک پمپ تعبیه شده در دستگاه،;از نازل واتر جت خارج می شود. و آلودگی های موجود در نمای ساختمان را پاک می کند.

در برخی موارد از این دستگاه برای شستن و آماده سازی  نما جهت رنگ آمیزی نمای ساختمان نیز استفاده می کنند.

با توجه به میزان آلودگی  و جرم موجود در نمای ساختمان گاهی برای افزایش درخشندگی سطح نما از مواد جلادهنده پس از شستشو استفاده می کنند.

انواع واتر جت ها برای نماشویی:

_ واتر جت با آب سرد

_ واتر جت با آب گرم

_ واترجت برقی

_ واتر جت بنزینی

استفاده از واتر جت هایی با آب گرم در مواردی همراه با بخار می باشد. و باعث چربی زدایی و شستشوی جرم هایی که به صورت چربی در نمای ساختمان ایجاد شده اند می شود.

علت آلودگی نمای ساختمان:

دلیل آلودگی ساختمان به دو دسته ی خارجی و داخلی تقسیم می شوند.

عوامل خارجی آلودگی ساختمان شامل باران های اسیدی در شهر های صنعتی و کلان شهرها و آلودگی هوا می باشد.;

عوامل داخلی آلودگی ها به دلیل مصالح به کاربرده شده;در زیر سنگ های نمای ساختمان می باشد.;که به مرور زمان این مصالح با باران شسته شده و بر روی نمای ساختمان خشک می شود و ظاهر بدی برای ساختمان ایجاد می کند.

نماشویی
نماشویی

راه حل پاک کردن تمامی این آلودگی ها و جرم ها نماشویی می باشد.;که باعث زیبا شدن ساختمان شما;و در نتیجه زیبا سازی شهر می شود.

نماشویی به روش سندبلاست:

در مواردی که نمای ساختمان مورد نظر شما آلودگی و جرم زیادی داشته باشد.;به صورتی که با شستشو با فشار آب به وسیله ی واترجت ها و یا حتی شستشو به روش نانو قابل پاک سازی نباشد.;بهترین انتخاب شستشو با دستگاه سندبلاست می باشد.;

این نوع شستشو بیشتر;برای ساختمان هایی با نمای سیمانی و آجری که رسوب زیادی داشته باشند.;مورد استفاده قرار می گیرند.

جنس نما یکی از مهم ترین عواملی است که نماشویی با توجه به آن  توسط کارشناسان و متخصصین در این زمینه انجام میشود.;